Bim’de indirim fırtınası başlıyor! Bim 31 Mayıs 2024 aktüel kataloğu

bim indirim aktuel haberi

Bim yine yaptı yapacağını… 31 Mayıs aktüel kataloğunu yayınlayan BİM, her alanda pek çok üründe uygun fiyatlı ürünleri duyurdu. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? Fiyat aralıkları nasıl? İşte detaylar…
BİM, müşterilerine her alanda her hafta çeşitli olanaklar sunarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yenilikçi ve ekonomik alışveriş anlayışıyla her kesime hitap eden ürünlerini, düzenli olarak müşterileriyle buluşturuyor. Her hafta güncellenen aktüel katalogları, vatandaşların uygun fiyatlarla market alışverişini yapmasına olanak sağlıyor. Yeni hafta yepyeni aktüel kataloğunu duyuran Bim marketlerde ne ararsanız var! İşte Bim 31 Mayıs 2024 aktüel kataloğu…

Hangi ürünlerde indirim rüzgarı esecek?

Mutfak gereçleri, elektronik eşyalar tekstil ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve oyuncaklar gibi çeşitli kategorilerde sunulan fırsatlar; müşterilere uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca BİM düşük fiyat politikasıyla, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak her hafta milyonlarca müşterinin yüzünü güldürüyor.

BİM’in 31 Mayıs 2024 tarihli aktüel kataloğu büyük heyecan yaratacak indirimlerle dolu. Bu hafta market raflarında yer alacak fırsatlar, herkesin alışveriş listesine bir şeyler eklemesini sağlayacak nitelikte. 

BİM’in yeni kataloğunda beklenen indirim detayları sonunda duyuruldu. Market afişlerinde sergilenen ürünler arasında her türlü ihtiyaca yönelik seçenekler bulunuyor. İlk olarak Hisar Optima markalı karnıyarık tenceresi 649 TL fiyatla sunuluyor. Derin çelik tencere 599 TL çelik servis gereçleri ise adet başına 99 TL olarak raflarda yerini alıyor. Ayrıca 12 kişilik Gürel porselen altın file rölyefli yemek takımı 2.499 TL fiyatıyla öne çıkıyor ve peşin fiyatına 6 taksit avantajıyla satışa sunuluyor. 

Çeyiz hazırlığı yapanlar da unutulmamış

Çeyiz hazırlığı yapanlar için Hisar Optima 30 parça çatal kaşık bıçak takımı da 1.399 TL fiyatla müşterilere sunuluyor. LAV markalı cam ürünler arasında ise altın rimli Keops meşrubat bardağı üçlü set 139 TL, kahve yanı su bardağı üçlü set 85 TL ve su bardağı üçlü seti de 139 TL fiyatlarla satışa çıkıyor.

BİM 31 Mayıs 2024 kataloglarında mutfak ürünleri dışında da cazip fırsatlar bulunuyor. Kumtel turbo siyah cam ankastre set, davlumbaz, ocak ve fırın içeriğiyle 6.999 TL fiyatla satılıyor. Ayrıca range spot cleaner koltuk halı temizleme makinesi 3.499 TL, Fakir 6 dilim tost makinesi 1.599 TL, ıslak kuru şarjlı süpürge 9.999 TL ve Kumtel inox panel sürgülü aspiratör 1.099 TL fiyatlarla müşterilere sunuluyor. 

Elektrikli ürünler ve makyaj malzemeleri ilgi çekiyor

Elektrikli ürünler arasında ise Polosmart Lady Shaver tüm vücut ürünü 359 TL, Wag maşası 499 TL, makyaj fırça seti 7 li 159 TL, 16 uçlu kulak temizleme seti 59 TL, kaş düzeltme cihazı 139 TL, gözaltı masaj aleti 119 TL, led ışıklı şarjlı ayna 139 TL, tıraş makinesi 299 TL, nostaljik FM radyo 599 TL, kablosuz speaker 239 TL ve akım korumalı priz 329 TL fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

BİM’in 31 Mayıs 2024 katalogları tekstil ürünleriyle de dikkat çekiyor. Çift kişilik nevresim takımı 699 TL, çift kişilik baskılı pike takımı 599 TL, kapitoneli yastık, brode perde, yastık alezi, fon perde, düz stoper kapitoneli yatak alezi gibi ürünler raflarda yer alıyor. Ayrıca koltuk örtüsü 149 TL, ikili lüks pelüş banyo paspas seti 295 TL fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

BİM 31 Mayıs 2024 kataloglarında çocuklar için eğlenceli ve eğitici oyuncaklar da bulunuyor. Lisanslı oyuncaklar, oyun çadırları, robota dönüşebilen araçlar, blok setler, oyuncak dinozorlar, hikaye kitapları ve çerçeve puzzlelar uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.