8 banka faiz oranlarını sıfırladı! 2024 Mayıs faizsiz kredi fırsatları

8 banka faiz oranlarını sıfırladı! 2024 Mayıs faizsiz kredi fırsatları

Nakit ihtiyacının zirve yaptığı son günlerde, bankalar ard arda kampanyalar düzenleme devam ediyor. 8 banka sıfır faiz oranı ile kredi vereceğini duyurdu. Peki detaylar neler?

8 banka tarafından duyurulan faizsiz kredi kampanyaları, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara önemli fırsatlar sunuyor. Bu kampanyalar; 25 bin TL’ye kadar faizsiz kredi ve nakit avans imkanı ile dikkat çekiyor. Vatandaşlar küçük ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılayabilmek için bu fırsatlardan yararlanabiliyor.

Güncel faizsiz kredi kampanyaları

Bankalar müşterilerine faizsiz kredi ve nakit avans imkanı sunarak kredi desteği sağlıyor. Kampanyalar kapsamında 25 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullanma olanağı sunuluyor. Başvurular genellikle internet üzerinden yapılabiliyor. Kredi kartı talep ederek ya da banka hesabı açarak bu avantajlardan faydalanmak mümkün oluyor.

Akbank 1 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni müşterilere özel bir kampanya düzenleyerek, mobil uygulama üzerinden başvuru yapanlara 20 bin TL’ye kadar faizsiz taksitli avans imkanı sunuyor. Bu avansı 3 aya kadar vade ile ücretsiz olarak kullanma fırsatı tanıyor. Yeni müşteriler bu kampanya ile acil nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor.

2024 Mayıs sıfır faizli kredi veren bankalar

Albaraka yeni müşterilere özel, 15 bin TL vade farksız kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya 6 ay vade ile sunulmakta ve faiz oranı sıfır olarak belirlenmiş durumda. Müşteriler uygun oranlı hoş geldin kredisiyle ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor.

  • QNB Finansbank yeni müşterilere özel olarak 10 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkanı tanıyor. 6 ay vadeli bu kredi, aylık 1.666,67 TL taksit ile geri ödenebiliyor. Bu kampanya acil nakit ihtiyacı olanlar için ideal bir çözüm sunuyor.
  • Türkiye İş Bankası 29 Nisan – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni müşterilere 25 bin TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Bu avans 2-3 ay vade ile kullanılabiliyor ve faizsiz olarak geri ödeniyor. Müşteriler bu kampanya ile nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor.
  • Burgan Bank’ın ON Dijital Bankacılık platformu yeni müşterilere özel olarak sıfır faizden başlayan oranlarla dijital ihtiyaç kredisi sunuyor. 10 bin TL tutarındaki bu kredi, 6 ay vadeli ve faiz oranı sıfır olarak belirlenmiş durumda. Bu kampanya dijital bankacılık hizmetlerinden yararlanmak isteyenler için cazip bir fırsat sunuyor.
  • ING Turuncu Ekstra programına katılan müşterilere özel bir kampanya düzenliyor. Program kapsamında; banka kartından alışveriş yaparak veya vadesiz hesaplarından fatura ödeyerek aylık puan toplayan müşteriler, 5 bin TL’ye kadar olan kredilerinin faizini nakit iadeyle sıfırlayabiliyor.
  • Enpara yeni müşterilere özel olarak 10 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Bu kredi 6 ay vadeli ve aylık 1.666,67 TL taksit ile geri ödenebiliyor. Faizsiz kredi arayanlar için Enpara’nın sunduğu bu fırsat önemli bir seçenek oluşturuyor.
  • Garanti BBVA 16 – 31 Mayıs tarihleri arasında yeni müşterilere 10 bin TL’ye kadar faizsiz kredi ve 20 bin TL’ye kadar sıfır faizli taksitli nakit avans imkanı sunuyor. 6 ay vadeli bu krediler müşterilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlıyor.

Sunulan faizsiz kredilerden yararlanabilmek için banka müşterisi olmanız yeterli. Yeni ya da eski müşterilere özel olarak sunulan bu kredilerden, dilediğiniz bankayı seçip yararlanabilirsiniz.